home accommodatie verhuur aanbod verenigingen organisatie contact
logo
« Terug naar overzicht van verenigingen


Balletschool en dansstudio Papillon

In De Wielepet geeft balletschool Papillon dansles. Er zijn verschillende lessen waaraan kan worden deelgenomen zoals, klassiek ballet, spitzenles, kleuterdans, jazz ballet, showgroep, breakdance, peuterdans, jazz aerobics en pilates. Ieder jaar organiseert de balletschool een show waar alle groepen optreden. Er wordt iedere dag lesgegeven in de speciale balletzaal.


Balletschool Papillon is zo'n 30 jaar geleden opgericht door Sonja. Sonja begon ooit in het Irenegebouw, hierna is zij les gaan geven aan de Choorstraat. In deze jaren werd balletschool Papillon een echt begrip in de omgeving. Sonja greep dan ook haar kans met de bouw van de Wielepet aan de Gruttostraat. Hier kon zij haar droom realiseren en liet ze een echte balletstudio bouwen. Een ballet- / dansstudio met een verende houten vloer, rondom een vaste bar, spiegelwanden en goede geluid installatie.

Vandaag de dag runt Tanja, de dochter van Sonja, de dansschool. Tanja begon met het opzetten van allerlei shows. Van de balletschool zelf maar ook opdrachten van allerlei opdrachtgevers. De shows worden nu nog gegeven en ook de jaarlijkse show van ballet- en sport studio Papillon blijft een ware traditie!

balletschoolpapillon.nl

OMHOOG