home accommodatie verhuur aanbod verenigingen organisatie contact
logo

Aanbod

Sporten, bewegen, ontmoeten en evenementen in de Wielepet! Onze accommodatie kan u veel bieden.

Sporten is altijd mogelijk in De Wielepet. Kijk of jouw sport erbij zit. Bewegen is belangrijk of het nu gaat om beweging voor ouderen, aangepast bewegen, peutergym of de kinderinstuif. Bewegen doen we samen in De Wielepet! Ook kun je in de Wielepet elkaar ontmoeten. Of je nu wilt klaverjassen, biljarten, darten of gewoon gezellig naar wedstrijden wilt kijken in ons Sportcafé. Je ontmoet elkaar in de Wielepet! Ook komt het regelmatig voor dat er leuke en bijzondere evenementen in de Wielepet zijn!

We zijn trots dat Hofland- Van Geest sportbegeleiding, Vitea voedingsbureau, Din HR - Advies & bedrijfscoaching en Cesar Westland ook gebruik van onze accommodatie.

Ruimte huren voor uw (sport)vereniging?

Er is nog plek! neem contact op voor de mogelijkheden.

Overzicht van ons aanbod

Gebruik onderstaand filter om het overzicht van ons aanbod te verfijnen.

Klaverjassen

Op maandagmiddag kan er in een heerlijke sfeer vrij gekaart worden met elkaar. Op donderdagavond wordt er ook vrij kaarten gespeeld, maar wordt er ook lesgegeven.

Neem contact op voor meer informatie

Het Grote Sinterklaasfeest

Ieder jaar wordt het Grote Sinterklaasfeest georganiseerd in De Wielepet. Een gezellige, spectaculaire en spannende familieshow voor jong en oud. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina.


Team Westland

Er vinden verschillende evenementen voor Team Westland plaats in De Wielepet. De sporthal draagt graag haar steentje bij aan het goede doel. Ga naar de website van Team Westland voor meer informatie.

Din HR – Advies & bedrijfscoaching

Gezondheid en werk zijn sterk met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar.Het is erg belangrijk dat mensen zich goed en fit voelen op de werkvloer. Dit zorgtvoor een goede werksfeer, maar ook verbetering in de prestaties van werknemers.Din HR – Advies & bedrijfscoaching kan door middel van het geven vanworkshops, assessments en trainingen hiermee helpen.

Ga naar de website van Din HR – Advies & bedrijfscoaching

Vitea voedingsbureau

Steeds meer mensen kiezen voor een goede voeding. Omdat ze zich er beter bij voelen. Of omdat er een directe aanleiding voor is. Ze kampen bijvoorbeeld met diabetes mellitus (suikerziekte), overgewicht, hart- en vaatziekten, darmproblemen, een voedselallergie of ze doen intensief aan sport. Een bezoek aan het Vitea voedingsbureau kan hierbij ondersteuning bieden.

Ga naar de website van Vitea voedingsbureau

Hofland- Van Geest Sportbegeleiding

Het doel van het fysiotherapeutisch centrum van Hofland- Van Geest is om mensen met gezondheidsproblemen, welke betrekking hebben op het bewegend functioneren, te helpen in beweging te komen. De fysiotherapeut doet lichamelijk onderzoek, stelt een behandelplan op en bespreekt dat met de patiënt.

Ga naar de website van Hofland- Van Geest Sportbegeleiding

Oefentherapie Cesar

Mensen bewegen; staan, bukken, lopen, tillen, werken en ga zo maar door. Dit wordt zo als vanzelfsprekend ervaren, dat het bijna onbewust gaat. Iedereen ontwikkelt zo van jongs af aan zijn eigen houdings- en bewegingsgewoonten. Dat gebeurt niet altijd op een gezonde manier, hierdoor kunnen klachten ontstaan. Door middel van cesartherapie kan iedereen gezond leren bewegen.

Ga naar de website van Cesar Westland

Kinderinstuif

Elke woensdagmiddag is er van 13.15 tot 15.15 uur een kinderinstuif voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Alle speltoestellen worden uit de kast getrokken. De kosten zijn € 4 per kind. Interesse in een kinderfeestje in combinatie met de kinderinstuif? Dat kan! De kosten zijn € 8,50 per kind, inclusief patat met een hapje, drankje en een zakje snoep. Graag van te voren reserveren bij René van Dijk, 06-53368577.

Neem contact op voor meer informatie

Peutergym

Donderdagmorgen wordt er door Bernasport peutergym gegeven. De activiteiten van de peutergym zijn erop gericht om het lichaam van de peuter, de zintuigen, het waarnemingsvermogen, de weerbaarheid en de interactie tussen ouder en kind spelenderwijs te ontwikkelen en te stimuleren.

Donderdag: 10.15 tot 11.00 uur

Ga naar de website van Bernasport

Sportcafé

In het sportcafé is er de gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een drankje. In het café worden verschillende activiteiten georganiseerd om het samenzijn te stimuleren. Daarnaast biedt de locatie diverse mogelijkheden voor het geven van feestjes aan.

Neem contact op voor meer informatie

Halve marathon

De Wielepet is het start en eindpunt van het project van de Ter Heijde Runners. Het project start in september en duurt tot aan de halve marathon (EasyRun) van Monster op zaterdag 19 november. Er kunnen verschillende afstanden worden gelopen, de 5 km, 10 km en 21 km. Ook zijn er wandelgroepen. De hardlopers kunnen gebruik maken van de faciliteiten van de sporthal.

Neem contact op voor meer informatie

Rommelmarkt

Op koopjesjacht? Dat kan! Jaarlijks worden er verschillende rommelmarkten in De Wielepet georganiseerd. Houd de agenda in de gaten! Liever zelf een rommelmarkt organiseren?

Neem contact op voor meer informatie

Koren

Ook verschillende koren maken gebruiken van De Wielepet. Lijkt het jouw ook leuk om een voorstelling te geven?

Neem contact op voor meer informatie

Bewegen voor ouderen

Op woensdag en donderdag wordt er op spelenderwijs lesgegeven aan senioren en ouderen. Oefeningen voor het lichaam, maar ook aan het werken van de coördinatie door middel van balspelen. Sporten en bewegen is ontzettend belangrijk om fit te blijven, ook op oudere leeftijd. Het verlaagt de kans op (chronische) ziektes, de conditie blijft op peil en helpt om mentaal fit te blijven. Daarnaast is het sociale aspect ook van toepassing.

Neem contact op voor meer informatie

Darten

Het darten kan op recreatief als competitief niveau worden gespeeld. Op woensdagavond zijn de recreanten aan het spelen, maar wordt er ook op competitie niveau gedart. Op vrijdagavond vindt de competitie ook plaats.

Neem contact op voor meer informatie

Volleybal

Bij volleybalvereniging Monza is een behoorlijk aantal teams wekelijks met volleybal bezig. Zowel bij de heren- als damesteams is er grote variatie qua niveau. Ook de mini’s kunnen spelen. Eenieder zal bij Monza dan ook op zijn of haar niveau kunnen volleyballen. Er wordt op maandag en woensdag training gegeven en op vrijdag competitie gespeeld. Op zaterdagmiddag is de jeugd in de sporthal aanwezig.

Ga naar de website van Monza

Badminton

Badmintonvereniging Smashing Monster biedt ruimte voor de recreatieve speler en voor diegene die uitdaging zien in het competitiespelen. De jeugdleden krijgen op donderdagavond training. Volwassenen hebben de keuze tussen trainen en/of vrij spelen. Op zondagmorgen kan er door iedereen recreatief gespeeld worden.

Ga naar de website van Smashing Monster

Ballet

In De Wielepet geeft balletschool Papillon dansles. Er zijn verschillende lessen waaraan kan worden deelgenomen zoals, klassiek ballet, spitzenles, kleuterdans, jazz ballet, showgroep, breakdance, peuterdans, jazz aerobics en pilates. Ieder jaar organiseert de balletschool een show waar alle groepen optreden. Er wordt iedere dag lesgegeven in de speciale balletzaal.

Ga naar de website van Balletschool Papillion

Turnen

Bij DOS Monster kan er plaats worden genomen in één van de reactiegroepen zoals, peutergym, kleutergym, turnen, acrogym, jazzdans, klassiek ballet, aerobics en conditietraining. Op maandagmiddag, woensdagmiddag, donderdagmiddag en zaterdagochtend wordt er door DOS Monster lesgegeven. Op dinsdagochtend wordt er peutergym gegeven.

Ga naar de website van DOS Monster

Hardlopen

Er vinden diverse lopers projecten plaats. Deze groepen starten in augustus, september en oktober. Op zaterdagmiddag wordt er op recreatief niveau gelopen.

Vraag naar de mogelijkheden:
06-51208516

Zaalhockey

In december, januari en februari wordt er getraind voor de competitie van het zaalhockey in De Wielepet.

Vraag naar de mogelijkheden:
06-53922434

Zaalvoetbal

Op maandag en dinsdagavond wordt er in competitieverband zaalvoetbal gespeeld in De Wielepet. Natuurlijk is het ook mogelijk om de sporthal af te huren om zelf lekker te zaalvoetballen.

Maandag: 20.00 tot 23.00 uur
Dinsdag: 20.00 tot 23.00 uur

Neem contact op voor meer informatie

Spinning

Op maandag, woensdag en donderdagavond wordt er fit-spinning gegeven door Wielepetspinning. In combinatie met gewichten, elastiek en fietsen wordt er gewerkt aan conditie en spiertraining op gave muziek.

Maandag: 19.30 tot 20.30 uur
Woensdag: 19.30 tot 20.30 uur
Kids fit - spinning:
Donderdag: 18.30 tot 19.15 uur

Ga naar de website van Wielpetspinning!
OMHOOG