home accommodatie verhuur aanbod verenigingen organisatie contact
logo

Verenigingen

Er maken verschillende verenigingen/ bedrijven gebruik van onze accommodatie. Onderstaand treft u informatie over de verenigingen aan. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ruimte huren voor uw (sport)vereniging?

Er is nog plek! neem contact op voor de mogelijkheden.


Show- en Twirlvereniging De Glazen Stad

Show- en Twirlvereniging De Glazen Stad is een vereniging met 14 enthousiaste meiden in de leeftijd van 4 tot 22 jaar. De vereniging geeft optredens in binnen- en buitenland. Tijdens de optredens lopen zij voor verschillende drumbands. O... Lees meer over Show- en Twirlvereniging De Glazen Stad »

Smashing Monster

Badmintonvereniging Smashing Monster biedt ruimte voor de recreatieve speler en voor diegene die uitdaging zien in het competitiespelen. De jeugdleden krijgen verdeeld over 2 leeftijdsgroepen op maandag -en donderdagavond training... Lees meer over Smashing Monster »

DOS Monster

Bij DOS Monster kan er plaats worden genomen in één van de reactiegroepen zoals, peutergym, kleutergym, turnen, acrogym, jazzdans, klassiek ballet, aerobics en conditietraining. Op maandagmiddag, woensdagmiddag, donderdagmiddag ... Lees meer over DOS Monster »

Balletschool en dansstudio Papillon

In De Wielepet geeft balletschool Papillon dansles. Er zijn verschillende lessen waaraan kan worden deelgenomen zoals, klassiek ballet, spitzenles, kleuterdans, jazz ballet, showgroep, breakdance, peuterdans, jazz aerobics en pilates. Ie... Lees meer over Balletschool en dansstudio Papillon »

Volleybalvereniging Monza

Bij volleybalvereniging Monza is een behoorlijk aantal teams wekelijks met volleybal bezig. Zowel bij de heren- als damesteams is er grote variatie qua niveau. Ook de mini’s kunnen spelen. Eenieder zal bij Monza dan ook op z... Lees meer over Volleybalvereniging Monza »

Doeltreffend

Op maandag en dinsdagavond wordt er in competitieverband zaalvoetbal gespeeld in De Wielepet. Natuurlijk is het ook mogelijk om de sporthal af te huren om zelf lekker te zaalvoetballen. De tijden zijn maandag en dinsdag van van 20.00 to... Lees meer over Doeltreffend »

Fit Spinning

Op maandag, woensdag en donderdagavond wordt er fit-spinning gegeven door Wielepetspinning. In combinatie met gewichten, elastiek en fietsen wordt er gewerkt aan conditie en spiertraining op gave muziek. Fit-Spinning is Spinning m... Lees meer over Fit Spinning »

OMHOOG